Rólunk

Üdvözöljük az AM Global Medical Recruitment honlapján!

Az AM Global Medical Recruitment igazgatói és munkatársai a humán erőforrás és az egészségügy területén összesen több mint negyven év tapasztalattal rendelkeznek. A piaci ismereteik alapján korán ráébredtek arra, hogy szükség van egy professzionális, egészségügyre specializálódott, nemzetközi munkaerőközvetítéssel foglalkozó cégre annak érdekében, hogy a folyamatosan változó globális egészségügyi szektor egyre növekvő igényeinek és elvárásainak meg lehessen felelni. Az AM Global Medical Recruitment-et éppen ebből a célból alapítottuk meg!

Magasan képzett, elkötelezett és lelkes egészségügyi kollégák (minden szakterületen és az összes beosztási szinten) teljes munkaidős kiközvetítésére specializálódtunk, elsősorban az Egyesült Királyság, Írország a Közel-Kelet és Németország viszonylatában.

Az Ügyfeleink köre a fővárosokban található, nagy állami tulajdonú egyetemi kórházaktól, kisebb méretű, specializált klinikáktól és szanatóriumoktól, a kisebb, kedves vidéki városokban levő magán kórházakig és idősotthonokig terjed. Büszkék vagyunk az ügyfeleinkkel és pályázóinkkal kialakított személyes és elkötelezett kapcsolatainkra.

A célunk az, hogy a legjobb orvosi és egészségügyi toborzási megoldásokat és eredményeket biztosítsuk mindenki számára!

Magyar